Beste prijs & kwaliteitsgarantie
Eigen productie
Snelle levering
Foto van Carport

Carport

Carports hebben veel voordelen. Met een carport kunt u bijvoorbeeld uw auto op een droge plek parkeren. Het beschermt de auto tegen verschillende weersomstandigheden en houdt hem langer mooi. Een carport is een stijlvolle toevoeging aan uw huis en oprit.

Bij BEST Veranda & Overkappingen BV verkopen we een breed scala aan carports. Onze aluminium carports hebben een moderne uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en stijlen. U kunt kiezen tussen uitgebouwde of vrijstaande carports. Zo vindt u altijd de juiste carport voor u.

Voordelen van een Carport

Moderne carports hebben veel voordelen. De twee grootste voordelen zijn onderhoudsgemak en een lange levensduur. In tegenstelling tot hout heeft aluminium minder onderhoud nodig. Twee keer per jaar een grondige reiniging is voldoende om uw caravan, camper of aanhanger een leven lang mooi onderdak te geven. Maar een carport of overkapping heeft meer voordelen. We zetten deze voordelen hieronder op een rij:

  • Geschikt voor verschillende voertuigen
  • Uw auto, camper of ander voertuig staat onder een afdak
  • Bij winterweer is uw auto ijs- en sneeuwvrij
  • Makkelijk te onderhouden
  • Kan precies worden gemonteerd, zoals u wilt
  • Droog uw oprit in en uit
  • Luxe uitstraling voor een carport of overkapping

Montage

Wij leveren uw bestelling als complete bouwpakket. Deze kunt u vervolgens zelf eenvoudig monteren. Heeft u toch liever dat een van onze monteurs langskomt om de carport te monteren? Geen probleem. Wij komen graag bij u langs.

Bij vragen kunt u altijd contact op nemen met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Wat zijn de kosten?

Carports zijn er in alle denkbare afmetingen, uitvoeringen en gemaakt van verschillend materiaal. Dit is precies waarom carports erg van prijs kunnen verschillen. Wat u uiteindelijk voor uw carport betaalt, hangt grotendeels af van het materiaal die u kiest.

Wilt u de exacte prijs van uw droom carport weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.