Beste prijs & kwaliteitsgarantie
Eigen productie
Snelle levering
Foto van Glazen schuifwand

Glazen schuifwand

Ook bij slecht weer genieten van uw terrasoverkapping?

Dan is een glazen schuifwand de oplossing. Dankzij de glazen wanden is uw overkapping volledig afgesloten, terwijl u vrij zicht heeft op de tuin. U kunt elk glaspaneel van de glaswand afzonderlijk verplaatsen. Hierdoor kunt u de ruimte precies indelen zoals u dat wilt. U bent altijd comfortabel en droog, dankzij de veelzijdigheid van onze glazen schuifwanden. Schijnt de zon volop en is het erg warm in uw overkapping? Zet de schuifwand dan helemaal open om wat wind in de tuinkamer door te laten waaien. Is het een beetje te fris? Sluit dan één of meer glaspanelen. Dankzij onze glazen schuifwanden geniet u het hele jaar door van uw tuin.

Wat is een glazen schuifwand?

Een glazen schuifwand is een deur waarin de glaspanelen niet draaien maar schuiven. Het railsysteem bestaat uit (onzichtbare) wieltjes, geleiders en rails. Het voordeel van een glazen schuifdeur is dat deze voor veel toepassingen geschikt is. De meeste mensen plaatsen het om of voor hun terrasoverkapping of serre, maar het is ook een ideaal systeem voor suite-deur binnenshuis.  

Het verschil tussen een schuifpui en een schuifwand

Een glazen schuifpui bestaat ​​meestal uit twee panelen, die de plaats innemen van muren over de breedte van de kamer. De panelen bestaan ​​uit ramen die bij elkaar worden gehouden door houten of kunststof kozijnen. Bij een tweedelig glazen schuifpui kan de een achter de ander geschoven worden.

Een glazen schuifwand bestaat uit meerdere schuifpanelen die geheel uit glas bestaan. Onderdelen kunnen allemaal op één plek worden geschoven. Deze glazen kunnen geheel naar wens worden geopend en gesloten. Daarom heeft elk onderdeel zijn eigen rail op het railsysteem.

Montage
Heeft u twee rechterhanden en het juiste gereedschap? Dan kunt u zelf een glazen schuifwand zelf monteren. Dat kan met ons complete glazen schuifwand pakket op maat. Wij, van BEST Veranda & Overkappingen komen ook graag bij u langs om dit werk uit handen te nemen.  

De voordelen van een schuifwand van glas

Of u nu op zoek bent naar een schuifwand voor uw woonkamer, serre of terrasoverkapping, glazen schuifwanden bieden veel voordelen. Wij sommen ze voor u op:

  • Het zorgt voor een vrij uitzicht met veel licht;
  • Een toegankelijke overgang van binnen naar buiten;
  • Een langer buitenseizoen;
  • Makkelijk te onderhouden;
  • Op maat gemaakt naar uw wensen.

Glazen schuifwanden van BEST veranda & overkappingen

De glazen schuifwanden van BEST Veranda & Overkappingen bestaan ​​uit meerdere glazen schuifpanelen die in één keer kunnen worden geopend of gesloten met een handige deurvergrendeling. Met deze glazen wanden sluit u uw veranda of overkapping af.

Ook zijn ze voorzien van gehard veiligheidsglas. Dit creëert een veilig gevoel. Zo kunt u blijven genieten van uw tuin. Bij ons kunt u kiezen tussen getint of helder glas. Getint glas, ook wel privacy glas genoemd, biedt zonwering, hittebestendigheid, UV-bestendigheid en natuurlijk privacybescherming.  

Wat kost een glazen schuifwand op maat?

De kosten van glazen schuifwand variëren, afhankelijk van de maat en uw specifieke wensen. Zo kost een glazen schuifdeur met 8 panelen meer dan een glazen schuifdeur met 4 panelen. En als u kiest voor een schuifwand met een zacht sluitend systeem, is deze meestal duurder dan een schuifdeur met een traditioneel schuifsysteem.

Wilt u de exacte prijs weten van een glazen schuifwand op maat? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.