Beste prijs & kwaliteitsgarantie
Eigen productie
Snelle levering
Foto van Overkapping

Overkappingen 

Een overkapping is een echte toevoeging aan uw woning.

Zo kunt u onder de tuinoverkapping droog en comfortabel uw prachtige tuin bekijken. Ook op een zonnige dag heeft het dak van uw woning veel meerwaarde. Geef bijvoorbeeld een gezellig tuinfeestje of geniet langer van een mooie zomeravond. 

Vrijstaand of aan het huis vastgemaakt

U kunt ervoor kiezen om een ​​overkapping tegen uw huis te plaatsen. Het voordeel van deze overkappingen is dat u uw huis als het ware verlengt. Om overmatig zoninval te voorkomen, kunnen wij overkappingen voorzien van een transparant dak. De tweede optie is om een overkapping zelfstandig of tegen uw schuur in de tuin te plaatsen. Zo creëert u alsnog een extra zitruimte bij uw huis.

Een overkapping op maat gemaakt

Wij helpen u graag bij het maken van een product op maat dat perfect past bij uw woning en wensen. Bij ons heeft u keuze uit verschillende soorten materiaal, kleur en zonwering. Zo kunnen we altijd iets passends voor u maken. Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen bij het creëren van uw gewenste overkapping. 

Montage overkapping

Wij bieden terrasoverkapping aan als een compleet bouwpakket die eenvoudig te monteren is. Uit ervaring van onze klanten weten we dat kant-en-klare pakketten eenvoudig te monteren zijn. Wilt u toch liever een specialist? Dan komen wij graag bij u langs om de overkapping af te leveren en direct te monteren. 

Deskundig advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van overkappingen? Natuurlijk kunt u veel informatie online vinden. Maar misschien heeft u gewoon behoefte aan persoonlijk advies. Daarvoor kunt u contact opnemen met BEST Veranda’s & Overkappingen. U kunt het formulier op onze pagina invullen, ons bellen of een berichtje sturen via Whatsapp. 

Kosten overkapping

Bent u benieuwd naar de kosten van een (terras)overkapping? Bij BEST Veranda’s & Overkappingen kunt u een overkapping kopen vanaf €2200,-. Dit zijn standaard modellen. Wilt u er een op maat laten maken? Dan raden wij u aan om een ​​vrijblijvende offerte aan te vragen. Neem gerust contact met ons op, zodat wij een offerte voor u kunnen maken.