Beste prijs & kwaliteitsgarantie
Eigen productie
Snelle levering
Foto van Tuinkamer

Tuinkamer 

Wilt u een tuinkamer om meer van uw tuin te kunnen genieten?

Een tuinkamer is een echte toevoeging aan uw huis. Zelfs bij slechte weersomstandigheden kan er een lounge of een grote eettafel in deze kamer geplaatst worden. Zo kunt u het hele jaar door van het buitenleven te genieten. Ingebouwde glazen schuifwanden bieden bescherming tegen wind en regen, terwijl u nog steeds kunt genieten van het licht. Is het een stralende (zomerse) dag? Open de glazen wanden, zodat u volop kunt genieten van de zon en de aangename temperatuur. Op deze pagina leest u meer over tuinkamers en wat wij voor u kunnen betekenen. 

Wat is een tuinkamer? 

Een tuinkamer is een buitenruimte die veel wooncomfort biedt, zowel tijdens warme als koude periodes. De basis van deze kamers bestaan uit een dak, de veranda. Door dit dak te omsluiten met flexibele glazen wanden ontstaat er een semi-buitenruimte. Niet geïsoleerd, maar wel afgesloten voor regen en wind. Doordat tuinkamers grotendeels uit glas bestaan, kunt u tijdens warme dagen blijven genieten van de zon. Er bestaan zowel aangebouwde als losstaande tuinkamers.

De voordelen 

Met een tuinkamer geniet u van extra leefruimte bij u thuis. Het hele jaar door! En dat is niet het enige voordeel. Hieronder staan nog een aantal reden, waarom u een tuinkamer in overweging moet nemen.

  • Door vouw- of schuifwanden toe te voegen, creëert u een flexibele ruimte.
  • Geniet van het buiten zijn, maar beleef het comfort van binnen.
  • Voeg extra waarde toe aan uw huis.
  • Tuinhuizen zijn makkelijk en sneller gebouwd dan een serre.
  • Geschikt voor de meeste woningen met tuin.
  • De mogelijkheden van een tuinkamer zijn eindeloos.

Een tuinkamer naar wens

Tuinkamers zijn er in alle soorten, maten en toepassingen. Of u nu houdt van klassiek of juist modern, door de talloze opties kunt u een gepaste uitstraling creëren. Ook de materialen variëren, van kunststof en aluminium tot hardhout. Een tuinkamer kan op maat gemaakt worden, maar ze zijn er ook in kant-en-klaar pakketten. De vorm opties zijn ook gevarieerd. Denk aan ronde tuinkamers, rechthoekig of vierkant. Heeft u interesse in een kamer in uw tuin of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Wat kost een tuinkamer?

De kosten van een tuinkamer variëren. Zoals in het vorige kopje staat beschreven, zijn er talloze opties. Zo is er keuze uit verschillende materialen, die natuurlijk verschillen qua inkoopprijs. 

Wilt u de exacte prijs weten van uw wensen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.