Beste prijs & kwaliteitsgarantie
Eigen productie
Snelle levering
Foto van Veranda

Veranda 

Wilt u extra leefruimte creëren waar u het hele jaar kunt zitten?

Of het nu hartje zomer is of een koude winterdag; met een veranda geniet u altijd comfortabel van het buitenleven. Zet uw tuinmeubelen in de ruimte en geniet met uw gezin van een mooie zomeravond. Zijn de weersomstandigheden slecht? Sluit dan de glazen schuifwanden, zo kunt u blijven de extra woonruimte bij uw woning.

De voordelen van een veranda 

Een belangrijke reden om voor een veranda te kiezen, is dat u ongeacht de weersomstandigheden op dat moment van het buitenleven kunt genieten. Maar dit is niet de enigste voordeel. Hieronder staan er nog vier weergeven. 

Mooiere woning: heeft u ooit het verschil tussen tussen een woning met en zonder veranda of terrasoverkappingen gezien? Veranda's geven een huis charme en een gezellige sfeer.

Veel design mogelijkheden: een veranda kunt u naar wens uitkiezen, zodat die perfect aansluit op uw woning.

Waarde van u woning: als het om de waarde van uw woning gaat, hebben uitbreidingen een grote impact op de verkoopprijs van uw huis. Veranda’s kunnen de waarde van een woning aanzienlijk verhogen.

Extra ruimte: wat extra ruimte is een bonus voor bijna elk huis. Deze extra ruimte kan worden gebruikt om uw spullen op te bergen of een plek te bieden waar u en uw gezin meer tijd kunnen doorbrengen. 

Op maat gemaakt

Uw persoonlijke wensen en de grootte van uw tuin en woning bepalen hoe uw veranda er uit komt te zien. Bij Best Veranda’s en Overkappingen B.V. heeft u keuze uit verschillende kleuren, maten en stijlen. De meeste veranda’s worden gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft niet alleen het voordeel dat het gemakkelijk te onderhouden is, het heeft ook een lange levensduur en wordt niet aangetast door Uv-straling en vocht. Verder kunt u kiezen uit verschillende soorten (schuif)wanden en daken. Dit bepaalt hoeveel licht er binnen komt. 

Veranda plaatsen

Een veranda kunt u zelf plaatsen of door ons. Onze medewerkers staan ​​voor u klaar om vakkundig de veranda te plaatsen. Met onze kennis en kunde weet u zeker dat op de juiste manier wordt geplaatst. Wilt u kosten besparen? Dan kunt u ervoor kiezen om het zelf te doen. Wij leveren de juiste spullen aan in een compleet pakket. Vervolgens kunt u het zelf monteren. 

De kosten van een veranda 

De kosten hangen grotendeels af van de grote van de veranda. Ook het materiaal heeft een sterk invloed op de prijs. Kunststof is over het algemeen goedkoper dan hout. Verder heeft u ook extra opties, zoals elektra en een regenwater afvoer. Indien u de veranda laat plaatsen door een erkend vakman betaalt u natuurlijk ook arbeidskosten. Maar vergeet niet, wanneer u een veranda laat plaatsen door een van de specialisten van BEST Veranda & Overkappingen ontvangt u 1 jaar montage garantie.

Bij ons kunt u veranda’s vanaf €1800,- kopen. Wilt u de exacte prijs weten van uw gewenste veranda? Vraag dan een vrijblijvende offerte.